Læge Tønnes Puntervold

Klinikken holder ferie fra mandag d 22. juli til og med søndag d 11. august. 

Der henvises ved akut behov for lægehjælp i dette tidsrum til 

Læge Jacoba Egholm Hansen på telefon 32540505

 

Hovednummer 32 59 82 99

Klinikkens akutlinje: 25 12 09 18

Har man en kronisk sygdom, det vil sige hvis man får fast medicin, skal man mindst 1 gang om året have udført en årskontrol hos sygeplejerske og derefter hos lægen.

 

Vær opmærksom på, at man ikke kan bestille tid hos Læge Jacoba Egholm Hansen, heller ikke via Aftalebogen.

 


 

 

 

 

PLO og Sundheds-og Ældreministeriet har lanceret app’en ”Min Læge”, der giver en mobil adgang til egen læge og overenskomstaftalte ydelser som fx e-konsultation.

Med ”Min Læge” kan du hurtigt og nemt komme i kontakt med din praktiserende læge. Se din læges åbningstider og ferie. Finde nærmeste lægevagt, Stille spørgsmål og få svar fra din læge. Og så kan du få overblik over dine aftaler, henvisninger, vaccinationer og diagnoser

Kan downloades via App Store og Google Play


 

 Klinikken har pt. lukket for tilgang af nye patienter.


Tønnes har haft besøg af styrelsen for patientsikkerhed, trukket ud ved lodtrækning, og der er lavet en tilsynsrapport. Tønnes bestod uden anmærkninger. Denne rapport kan man læse her


Ved fornyelse af fast medicin og bestilling af IKKE akut tid, kan man med fordel benytte selvbetjeningsmodulet - så slipper man for at hænge i telefonkøen og tilgængeligheden ved telefonen øges.

Hold styr på din medicin og recepter– og dine mindre børns – med app´en: "Medicinkortet".

"Medicinkortet" kan hjælpe dig til at se, om du kan bruge en recept igen, eller du kan anmode os om at forny recepten, hvis den er udløbet.

Du kan hente app gratis i App Store eller Google Play


Bestilling af akuttid samme dag, SKAL man bestille i telefontiden ml. 08:00 - 09:00.


Klinikken lægger vægt på minimering af brugen af vanedannende og beroligende medicin i henhold til sundhedsstyrelsens retningslinjer.

Receptfornyelse af Benzodiazepiner (angstdæmpende eller mod søvnløshed) og af afhængighedsskabende stærk smertestillende medicin SKAL ske ved personligt fremmøde til konsultation hos læge i klinikken. Dette er nødvendigt for at klinikken kan leve op til Sundhedsstyrelsens retningslinjer.

Klinikken lægger ligeledes vægt på at begrænse forbruget af antibiotika, hvorfor dette aldrig kan ordineres per telefon.

Information om Benzodiazepiner


OBS sygesikringskort (sundhedskort)/APP skal altid medbringes! Det er dit bevis på, at du kan modtage gratis lægehjælp. Dette er et krav fra sundhedsstyrelsen.

Ved gentagne glemt sundhedskort, ser vi os desværre nødt til at give anden tid, hvor sundhedskortet medbringes.


Her på hjemmesiden kan du finde information om vores åbningstider, telefontider og meget mere. Under menupunktet “Selvbetjening” kan du undgå telefonkøen og:

  • Bestille tid  
  • Forny recepter
  • Skrive til lægerne
  • Læse beskeder fra lægen

Hvem er vi

BESTIL TID

FIND VEJ