Læge Jacoba Egholm Hansen

CVR nr 27000177

Klinikkens akutlinje: 69 66 30 44

Tidsbestilling gælder følgende:
Muligheden for elektronisk tidsbestilling ophører i denne periode. Og vi frabeder at man bestiller tid via. 'Min Læge' App, da koordineringen mellem vores kalendersystem og tidsbestillingen ikke er helt synkroniseret.

The clinics emergency line: 69 66 30 44

Vær opmærksom på, at man ikke kan bestille tid hos Læge Tønnes Puntervold, heller ikke via Aftalebogen.


 


Klinikken har pt. åben for tilgang af nye patienter.


Ved fornyelse af fast medicin og bestilling af IKKE akut tid, kan man med fordel benytte selvbetjeningsmodulet - så slipper man for at hænge i telefonkøen og tilgængeligheden ved telefonen øges.

 

 

 

 

Hold styr på din medicin og recepter– og dine mindre børns – med app´en: "Medicinkortet".

"Medicinkortet" kan hjælpe dig til at se, om du kan bruge en recept igen, eller du kan anmode os om at forny recepten, hvis den er udløbet.

Du kan hente app gratis i App Store eller Google Play


 

 

 

 

PLO og Sundheds-og Ældreministeriet har lanceret app’en ”Min Læge”, der giver en mobil adgang til egen læge og overenskomstaftalte ydelser som fx e-konsultation.

Med ”Min Læge” kan du hurtigt og nemt komme i kontakt med din praktiserende læge. Se din læges åbningstider og ferie. Finde nærmeste lægevagt, Stille spørgsmål og få svar fra din læge. Og så kan du få overblik over dine aftaler, henvisninger, vaccinationer og diagnoser

Kan downloades via App Store og Google Play


Bestilling af akuttid samme dag, SKAL man bestille i telefontiden ml. 08:00 - 09:00.


Klinikken lægger vægt på minimering af brugen af vanedannende og beroligende medicin i henhold til sundhedsstyrelsens retningslinjer.

Receptfornyelse af Benzodiazepiner (angstdæmpende eller mod søvnløshed) og af afhængighedsskabende stærk smertestillende medicin SKAL ske ved personligt fremmøde til konsultation hos læge i klinikken. Dette er nødvendigt for at klinikken kan leve op til Sundhedsstyrelsens retningslinjer.

Klinikken lægger ligeledes vægt på at begrænse forbruget af antibiotika, hvorfor dette aldrig kan ordineres per telefon.

Information om Benzodiazepiner


OBS sygesikringskort (sundhedskort) skal altid medbringes! Det er dit bevis på, at du kan modtage gratis lægehjælp.


Her på hjemmesiden kan du finde information om vores åbningstider, telefontider og meget mere. Under menupunktet “Selvbetjening” kan du undgå telefonkøen og:

  • Bestille tid
  • Forny recepter
  • Skrive til lægerne
  • Læse beskeder fra lægen

 

Hvem er vi

BESTIL TID

FIND VEJ